//ak davam temu v zlej sekcii, ospravedlnujem sa. Tato mi prisla najvhodnejsia, aj ked nejde cisto o sw.
Zdravim,
dnes som narazil na dost zavazny problem.. uz to riesim 4 hodiny a som nastvany (mierne povedane) ale bez vysledku. Preto pisem sem, ci by niekto nevedel poradit.
K veci: vcera som si nastavil heslo na profile (administrator, Windows 7 HP). Islo len o 1 pismeno. Pri zakmnuti pocitaca a opetovnom odomknuti vsetko fungovalo. Dnes som zapol notebook, zadal heslo a vyhodilo error o zlom hesle. Som si na 100% isty, ze ho zadavam dobre. Prvu vec som skusal spustit safe mode s cmd, lenze dostal som sa zas len na log on obrazovku... Kedze notebook nema dvd mechaniku, spravil som boot usb s viacerymi password reset utilitami.. zistil som, ze tieto ale nevedia precitat existujuce disky na notebooku (cize sa nedostanu k potrebnym suborom, ako SAM). Problem je, ze disky su v raid 0 konfiguracii (hdd+ssd ako cache). Jedine co ma napadlo, je skusit zohnat raid driver a potom ho nacitat z toho usb. Lenze s tymto nemam skusenosti, neviem ako zistim vhodny driver ani ci sa taketo veci daju stiahnut (kedze predpokladam, ze tieto veci su prilozene kzakladnej doske).
Ak by mal niekto riesenie, alebo akykolvek navrh, budem mimoriadne vdacny.
|