Dobry den. Mam taky veljy problem. Musel som si preinstalovat komplet notebook cez recovery tlacitko. Momentalne mam tovarenske nastavenia cize win8x64. Chcel som si ho inovovat na win 8.1 tak som stiahol vsetky aktualizacie aby sa mi ta moznost objavila vo win obchode. Ale pocas instalacie aktualizacii po restarte mi vypisalo ze sa mu nepodarilo aktualizacie nainstalovat a musel vratit vsetky zmeny. Potom co ich vratil mi po restarte ukazalo modru obrazovku s takym smutnym smajlikom ze sa nieco pokazilo a musi sa restartovat ci co. Toto mi ukazalo tri krat potom sa pod logom lenovo objavil napis ze nieco ide riesit ale nakoniec napisal ze nic nevyriesil a ponukol mi moznosti znovu na reinstalovanie vsetkeho. Zase. Alebo opravu ci recovery ani neviem. Zadal som opravu ktora zas dlho trvala a potom sa horko tazko objavil windows s dlazdicami. Teraz sa bojim zas inovovat ci aktualizovat windows ci to znovu nenastane. Viete mi prosim vas poradit ako to uspesne vyriesit. Je to moj pracovny pc potrebujem ho a uz som aj tak stratil udaje z neho. Dakujem.
_________________ Notebook lenovo y510p i7 procesor 4700mq, grafika geforce gt750m x2 sli, 16gb ram, 1tb hdd + sdd 24gb, full hd monitor s led 1920x 1080. Windows 8 x64. |