hmm to budú teraz ani nie po dvoch rokoch vydávať nové systémy? To mi príde ako nenažranosť Potrebu sedmičiek beriem, Vista nebola práve najvydarenejšia, no sedmičky sa podarili a tak mi príde vydanie nového systému trochu scestné...
vsak aj dakedy vydavali novy system kazde 2-3 roky, win 95, 98, 2000, milenium, nt [3 za rok ] xp, dllllllho nic, vista, 7, 8
imho nic nove, len sa na 7 rokov sekli, a nikomu to neprospelo o-]
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
pôvodne mal vyjsť Windows 2003 ak sa dobre pamätám, ale nejak to bolo len opatchované XPčko, tak z toho spravili serverák... XP si užilo riadne dlhý vek...
to sa pytas ako recnicku otazku alebo chces po nas nebodaj odpoved,co bude za 3 roky?
možno sa toho ani nedožijeme........ 2012 (joke)
_________________ Nepočúvam hip-hop pretože mám rád hudbu!!!!
92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu
s windowsom XP sa im prvýkrát podarilo spraviť normálny desktopový OS, tak asi preto si po vydaní dali oddych Vista ani nebola tak zlá ako na ňu ľudia nadávali, ale opravili ju a je tu ďalší relatívne vydarený systém, ak vyjde windows 8 tak to zas bude podľa mňa len opravený win7. BTW som zvedavý či Win 7 bude fakt posledný mrkvosofťácky OS ponúkaný aj v 32-bit verzii.
ja dufam ze hej, uz win7 v 32bit verzii je podla mna blbost a brzda vo vyvoji... jedina 32 bit verzia mala byt starter pre poondzane atomy alebo este lepsie nehat im XP v nejakej speci netbook edicii aby mohli ukoncit predaj beznych XP ako je planovane
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b