Zdravim Vas mam taky problemik.. Mam lenovo G580 ( core i5, 8gb ram, 2gb nvidia, 1TB hdd ) WINDOWS 8 Informácie len preto aby ste vedeli co konkretne je to asi za notebook.. No vcera som si kupil novy router presnejsie TP-LINK TL-WDR3500 ( dual-band, 2,4GHz + 5Ghz ) ktory vysiela wifi siet 802.11a/b/g/n a wifi karta v mojom notebooku podporuje 802.11b/g/n takze by sa navzajom podporovat mali. Router vysiela dve wifiny ako som uz povedal, ale nasiel mi iba jednu ( 2,4GHz , neviem preco aj ked by mal 5GHz podporovat ) , no ale notebok mi ju ani obcas nenajde, ked ju najde tak vypisuje same hovadiny, ze not connection, potom limited acces, a ked konecne naskoci akoze uz to ide tak aj tak nejde, neobnovuje internet nic a po case zase skoci limited acces... Na druhom notebooku z win7 mi to slape ta siet bez problemov ( 2,4GHz ) .. Nahodil som naspet stari router Asus RT-N10 a vsetko ide tak ako ma. Ale ako nahle pripojim naspet novy router zase je ten isty problem... A stve ma to, ze chyba je dakde v mojom notebooku, na inom pocitaci ide, aj na mobile idu obidve wifiny, tak isto cez kabel vsetko funguje, pre tu srandu som aj pripojil kabel od routera sem do notebooku a isiel aj tu internet, ale cez wifi sa nepripoji ani cez mrtvolu.. Driver intel/wifi blabla by mal byt najnovsi presne ku lenovo g580
Poradte prosim niekto, pisem to z rychla, bol by som rad ak by sa o to niekto zaujimal a pomohol mi..
|