Dobrý deň,
Pred cca 2 mesiacmi som si kúpil nový notebook Acer aspire v15 a pred 2 dňami mi začal blbnúť celý ntb a problém nie je iba jeden. 1. notebook sa spúšťa asi 2x dlhšie ako obvikle 2. hneď ako sa načíta windows pozriem do správcu úloh a vidím že office procesor ide na 100 % permanentne a aplikácia čo to robí je Office 365 click to run... Aj keď ju vypnem tak znovu sa zapne sama 3. windows menu (spodná lišta windowsu) nefunguje a to - logo, lupa (vľavo), nastavenie hlasitosti možnosti internetu alebo oznámenia tiež (vpravo) 4. niektoré aplikácie vôbec nejdú spustiť ako je antivírus (Avast), origin... 5. ak spustím hru tak po 10 sekundách cca zamrzne obraz... (normálne idú na 60 fps +) 6. ak reštartujem notebook tak ako sa vypína mi píše "pripravuje sa systém windows" a reštartovania by som sa asi ani nedočkal... 7. ak sťahujem hocijaký dokument čo má pár kB tak sa akoby na 100 % sekne a píše že stále sa sťahuje 8. Wifi buď nejde alebo aj keď ide píše že som pripojený ale žiadny prístup na internet a pritom internet ide aj google chrome (na microsoft edge nejde vôbec nič vyhladávať a následne ani vypnúť nejde iba cez správcu úloh)
Tieto všetky problémy nastali naraz jedným reštartovaním alebo zapnutím. Tesne pred tým sa tuším inštalovalo microsoft visual c++ 2013 a mám taký pocit že aj windows aktualizácie. Snažil som sa to čo najlepšie opísať, záruka je na 3 roky tak neviem či mám ísť do nay.sk kde som ho kúpil. Prosím Vás o akékoľvek rady
Ďakujem
_________________ Win 10 Pro, MSI Z170A GAMING PRO, CPU: i5-6600K, RAM: 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 960 4G |