Mam problem.Casto som pouzival Windows Movie Maker ten sa mi vsak nejak zbugol.Stale ked dam Import Video tak mi vybehne tabulka ´´odesilat neodesilat´´.Skusal som ho preinstalovat no nepomaha to.Windows sa mi nechce kvoli tomu preinstalovat nechce.Ked davam iport pictures alebo music tak mi to nerobi pls help
Tak ho nepreinstaluj ale skus si zohnať movie maker z nejakého iného pc, pochopiteľne s kompatibilný s tvojuo verziou windowsu a nakopíruj ho tam de mas nainstalovany MM . Nvm ako ty ale mne to pomohlo.
s WMM som mal aj ja taketo problemy, to uz preinstalovanim nevyriesis, jedine ak komplet win (alebo to skusit rucne cistit v regoch), no lepsia aplikacia je ProShow Gold! Vrele ti ju doporucujem..
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka