Citácia:
stale pomala praca so subormi, a to hlavne kopirovanie
Sp1 toto poriesil, rychlost prace so subormi sa niekolko nasbone zvysila
Citácia:
dalej take cudne rozmiestnenie prieskumnika ale aj tento pocitac neda sa tam dat uplne take iste ako v XP ?
Ak sa ti nepaci, daj si XP. Vista ma zopar veci spravenych inac, staci si len zvyknut
Citácia:
A tiez ta rychlost v XP je ovela vyssia ako vo viste
Ak to pustas na zopar rokov starom PC necuduj sa. Vista je novy OS ktory vyzaduje novy a vykonny PC. Nie dva roky staru sunku. Ked vyslo XPcko, chovalo sa presne rovnako - oproti vtedy rozsirenym Win98 bolo pomalsie. Moze to byt hocicim, lebo neviem co myslis tym "ovela pomalsie"
Citácia:
Skusal som Total Commander 7 a to bolo este horsie, hodinu trvalo kym som odstranil asi tak 10 suborov z disku.
Blbost, ked sa mazu data, tak sa len odstrani zaznam z FAT tabulky a porobi este par veci okolo toho, co je otazka tak 2 sekund, pokial je subor velky. Hodinu mazat 10 suborov? blbost.
Citácia:
Ak existuje nejaky soft, ktory je tak rychly ako v XP prieskumnik a aj tak vyzera priblizne a funguje tak to by som bol rad alebo ako inak vyriesit tento problem ?
To chces akoze komplet nahradit windows shell? na Viste zatial nemozne, smola. Na XP daco take existuje.
Citácia:
alebo si pockame na windows 7 ?
Tiez jedna z moznosti, aj ked Win7 bude pravdepodobne len vytunena a vyladena Vista. Ak sa ti tak moc paci XP, tak si ho daj, nik ti nekaze Vistu pouzivat. Ja ju mam uz vyse roka a spokojnost, tebou popisovane problemy nepocitujem. Ano, sem-tam je pomala, ale to bolo aj XP, takze sa nieje comu divit.