Zdravim,
chcel by som vas poprosit o naku radu alebo napad ako identifikovat zdroj problemov. Dnes som sa rozhodol ze si preinstalujem cely Windows z dovodu ze mi "blbol driver na grafiku" a nechcelo sa mi patrat co to sposobilo, tak som sa rozhodol pre cisty reinstall ktory to vyriesi.
Mal som dualboot Ubuntu + XP SP3, a po reinstalacii XP ma privitala Invalid Partition Table. Tak som to fixol v Ubuntu pomocou
testdisk, ale vzdy po tom ako sa zobrazila bootovacia obrazovka Windowsu (na ktorej sa mimochodom progress v statusbare vobec neobjavil) ocitol som sa v ciernej obrazovke.
Tak som sa rozhodol este pre jeden reinstall windowsu s tym ze si zmazem aj vsetky particie na disku. Nainstaloval som, ale zase ten isty problem pri bootovani. Vyskusal som iny monitor aj inu grafiku, nepomohlo.
Skusil som aj ine instalacne CD Windowsu, aj obraz disku s uz nainstalovanym winom, presne to iste spravanie.
Samozrejme vzdy som skusil moznosti (bez uspechu):
- Safe Mode
- Enable VGA (ci take nieco)
Dokonca som skusil hodit ten windows aj na koniec disku namiesto zaciatku, stale nic.
Zaujimave je ze Ubuntu ide nainstalovat normalne aj normalne funguje.
Z mojich zisteni som usudil, ze preoblem neni v instalacnych mediach ani grafickej karte, disk si overim testom cez noc, ale tiez by mal byt v poriadku kedze teraz pisem z fungujuceho Ubuntu (beziaceho na disku).
Jedinne co som neskusal je recovery console, ale tam neviem co by som spravil, kedze po cistej instalacii sa nahraje nova MBR.
Nema niekto naky napad co dalej? Som s tym zabil dneska pol dna
Dakujem za pripadne rady a navrhy!