hornak píše:
A kto bude čítat navody od netbooku?, preto nemáš CD lebo na disku notebooku je skryty oddiel a ten treba sustit a mechanika k tomu nie je potrebná, v biose zapni Recovery D2D a zapni netbook, stlač klavesí ALT+ F10, posledna možnost je spravit Recovery oddiel aktivny a spustí sa ti samoinštalacia systemu pri zapnutí netbooku, v tvojom vlastnom zaujme by si si mal spravit obraz Recovery skryteho oddielu- PQSERVICE a to si dat na flešku z ktorej si to napališ na opticke medium, lebo ked sa ti skazí disk tak budeš za ten system mosiet zaplatit lebo na to sa zaruka nevstahuje a v navode je to napisane, pravda načo by sa mali čitat navodi ked viem mašinu ovladat
Ahoj dik za tvoje rady.Vieš ja viem to len zapnuť a dačo naištalovať nie som až taky odbornik..Návod .keby som vedel že kde je.dakde sa stratil.Ale z toho ci si napis teraz neviem ..skazi sa mi disk ked budem robit ten obraz Recovery skryteho oddielu?Nechapem može to preinštalovať alebo ako?sorry za moje priblble otazky.ale neviemčo mam robiť..