Poslední měsíce se stále více hovoří o třetím servisním balíku pro systémy Windows XP. Napovídalo se toho sice dost, ale mnozí uživatelé stále nevědí, co poslední service pack přinese. A napovídali jsme toho spoustu i na našem serveru. Podívejme se, co XP SP3 obsahuje a na co budete muset zapomenout.
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Hej dakz taky podiel maju medzi prehliadacmi, no ved preto Opera namietala a svoje aj dosiahla Vsak to je moc velke kym mi to stiahne moj 20KB net (aj to musi svietit slnko) tak sa
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka