V decembri som si kúpil G933 a neviem si ich vynachváliť. Káblové sluchadla k pc už nikdy viac, tá voľnosť je na nezaplatenie. Čo sa týka zvuku som maximálne spokojný, mal som predtým káblové za nejakých 50e no tieto sú zvukovo inde, žiadnu stratu kvality zvuku tým že sú wireles som nezaregistroval. Taktiež majú veľké mušle takže ani po celodennom používaní na hlave nevadia. Jediné mínus je že pravá mušla začala pri skladaní z hlavy trošku vrzgat, kvapka maziva však všetko vyriešila.
super nieco taketo som potreboval pocut lebo co som pozeral na alze su aj negativne recenzie ktore ma odradzali od toho a skor by som siel do 533 kvoli tomu :O ako je to s vydrzou? vsetko kompatibilne?
_________________ CPU AMD Ryzen 7 3700x, CHLADIČ Scythe Fuma rev. B MB ASRock x570 Taichi, GPU, RAM PATRIOT Viper 4 Blackout 16 GB KIT 3600 MHz CL17, PSU Corsair RM750X, SSD M.2 Crucial MX500 1TB, CASE Fractal Design North XL
Skúšal som to asi na 4 pc všetko win 10 bez problemov, daju sa pripojit aj k mobilu cez audio jack alebo adapter na usb do ktorého strčíš vysielač, Výdrž ťažko povedať, ja osvetlenie nepoužívam, cez noc ich nabijem potom používam dajme tomu od 17:00 do 24:00 (7 hod) klasika hry s mikrofonom/hudba a ostáva na nich pred spaním cca 50% baterky.
ak by sa niekto rozhodoval pre G933 tak mozem odporucit je to radost mat na hlave uvidime casom... diky za svoje skusenosti walcott ja som vcera isiel od 10:30 do 23:00 a stale mi ostavalo cca 30% - ale moc neverim tomu ukazovatelu nabitia v softe
_________________ CPU AMD Ryzen 7 3700x, CHLADIČ Scythe Fuma rev. B MB ASRock x570 Taichi, GPU, RAM PATRIOT Viper 4 Blackout 16 GB KIT 3600 MHz CL17, PSU Corsair RM750X, SSD M.2 Crucial MX500 1TB, CASE Fractal Design North XL