Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 10 ] | |
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Áno, všetko sa dá, len to musíš vedieť. Nie je to obrázok... je to text s farebným alebo obrázkovým pozadím. Pre začiatok ti odporučím študovať html a css, dovtedy akékoľvek rady nemajú zmysel.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
|
Alebo ako sa to robí poslal by si mi prosim ťa tutoriál alebo napísal by si mi ako by to malo vyzerať ja som nič nenašiel ďakujem EDIT: Alebo aspoň v akom súbori
|
|
Registrovaný: 05.10.06 Prihlásený: 15.10.18 Príspevky: 1891 Témy: 148 | 148 Bydlisko: Bratislava |
Skvele blogy castokrat pouzivaju aj zakladnu WP temu. Ide o obsah, nie design menu. Twenty Twelve je prehladna, jednoducha, funkcna tema, takze ak budes mat kvalitny obsah, o zelene pozadie aktivneho tlacitka v menu sa starat nemusis. Androidpolice.com ma priserny vzhlad ale pozna ich kazdy android fan.
_________________ Notebook Dell 7537, 24" BenQ BL2411PT, Logitech Illuminated keyboard, Razer DeathAdder, Razer Goliathus, Koss Porta Pro |
|
|
OK. Kamahl ďakujem za radu do budúcna Ale poradil by si mi ako na to ? (Myslím na to menu teda prefarbenie tých koloniek )
|
|
Registrovaný: 05.10.06 Prihlásený: 15.10.18 Príspevky: 1891 Témy: 148 | 148 Bydlisko: Bratislava |
Ako shaggy pisal, treba sa naucit zaklady CSS. Tu ti poslem nieco aby si sa mal od coho odpichnut. Hod to do css suboru, bud na koniec alebo za CSS, ktore upravuje horne menu Kód: .nav-menu li { margin: 0px; }
.nav-menu li a { padding: 0px 20px; }
.nav-menu li a:hover { background-color: green; }
_________________ Notebook Dell 7537, 24" BenQ BL2411PT, Logitech Illuminated keyboard, Razer DeathAdder, Razer Goliathus, Koss Porta Pro |
|
|
Ďakujem
|
|
V tom paddingu tam kde je 0 samozrejme nemusi byt px, to som tam nechal omylom, a background-color si zmen na napr image, alebo len zmen to green prislusnym hex kodom inej farby.
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Nemáš základy, naše rady sú ti zbytočné. Vráť sa, keď si niečo o tom prečítaš.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 10 ] | |
|