Čaute, našiel som super tému Valor pre WP, ktorá je asi najlepšia free téma pre herné stránky. Narazil som ale problém s video postami. Totiž nedá sa tam pridať video. Skúšal som niekoľko krát nahodiť nové súbory, ale nepomohlo to. Postupoval som podľa návodu od autora (
http://www.screenr.com/alC8) ale nebol som úspešný, dokonca som skúšal aj starý kód. Dokonca jeden týpek tvrdil, že keď v kóde (nižšie, single-video.php) zmením video_info_video_embed_code na WTF_embed, že to pôjde, dokonca niektorý vraveli, že im to aj išlo, ale mne to fungovalo iba raz a potom som videl len prázdne pole, kde by to video malo byť. Preto prosím niekoho skúseného, ak by mi vedel pomôcť, či by to nejak nemodifikoval aby to išlo. Ak by bolo čokoľvek potrebné poskytnúť, len napíšte a ja vám potrebné informácie dám. Za pomoc budem veľmi zaviazaný
.
Tu sú php súbory, ktoré sa priamo viažu v téme na pridávanie video-postov.
single-video.php
<?php get_header(); ?>
<div id="left">
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<p class="aligncenter"> <?php echo get_post_meta($post->ID, 'video_info_video_embed_code', true) ?> </p>
<div class="title">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="postmeta"> <span>Posted by <?php the_author_posts_link(); ?></span> | <span><?php the_time('l, n F Y'); ?></span> </div>
</div>
<div class="entry">
<?php the_post_thumbnail( 'video_feature', array('class' => 'vs-image') ); ?>
<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php wp_link_pages(array('before' => '<p><strong>Pages: </strong> ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>
</div>
</div>
<?php endwhile; endif; ?>
</div>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>
videos.php
<?php
/*
Template Name: Videos
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<ul id="vid">
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query();
$wp_query->query('post_type=video&paged='.$paged);
?>
<?php while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post(); ?>
<li class="panel">
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail( 'video_feature', array('class' => 'v-image') ); ?></a>
<h3><a href="<?php the_permalink() ?>"> <?php the_title(); ?></a> </h3>
</li>
<?php endwhile; ?>
<div class="clear"></div>
<?php getpagenavi(); ?>
<?php $wp_query = null; $wp_query = $temp;?>
</ul>