Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 21 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 07.04.06 Prihlásený: 16.12.14 Príspevky: 3065 Témy: 119 | 119 Bydlisko: Nitra |
Tak vsetci fanusikovia hry Wow, Teste sa! Blizzard zverejnil novy datadisk, v Poradi uz 3 datadisk , kde sa toho vela zmeni, nova rasa pre hordu aj pre alianciu, level up 85, kompletne sa pomenia lokacie ako ich pozname dnes... viac ani sam neviem...
http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/
//ale co som pozeral tak wow sa natolko zmeni ze to uz nebude ono
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... |
|
Registrovaný: 26.07.08 Príspevky: 5101 Témy: 99 | 99 Bydlisko: Bratislava |
vyzera to byt celkom zaujimave, konecne nejake poriadne zmeny len mohli to dat aspon do lvl 90
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W |
|
Registrovaný: 07.04.06 Prihlásený: 16.12.14 Príspevky: 3065 Témy: 119 | 119 Bydlisko: Nitra |
ked si to zoberes ani nie.. pretoze sa nebude otvarat ziadna nova "krajina" cize sa budu upravovat tie v azerothe , napr hore v lorderone su niektore lokavie zavrene proste na ne nekliknes, to iste aj v kalimdore... takze nemali lokacie na otvorenie, chapesm plus si myslim ze oni za to poriadne pomenia ten svet aky pozname teraz co je podla mna uz blbost...
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... |
|
tak tym zmenenim vznikne v podstate cela nova hra, urcite prerobia questy a vsetko cim si udrzia starych hracov, a urcite by to islo spravit tak aby sa dalo dostat az na 90, inak som zvedavy na tie nove rasy a vlastne vsetko
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W |
|
njn gobliny to bude zvlastne taky goblin rouge... ale zas ty worgeny... coaj viem predstav is ze bude behat vlkodlak pod SW .... chapes proste keby to patri k horde pochopim hej, ale zas ali podla mna nieco viac "ludske" by to mohlo byt... ale to je len moj subjektivny nazor
|
Registrovaný: 30.07.07 Prihlásený: 26.10.24 Príspevky: 3847 Témy: 372 | 372 Bydlisko: Zvolen |
Hmm tak na rasy sa teším, staré ma buď nudili, alebo boli strašne škaredé (ja viem, že je to pre hru nepodstatné, ale aj tak).
|
|
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 20.11.24 Príspevky: 14264 Témy: 314 | 314 Bydlisko: Bratislava |
85 lvl cap je preto lebo sa nechcu dostat cez 100 a par datadiskov este planuju. Lenze zrusenie spell power, mp5 attack power, defense capu, penetrationov a bohvie kolkych statov z tej hry spravy hru pre blbcov. Tak dostanem achievemnt za Lich Kinga a koncim s platenim... Holy cow, no lol...
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
Registrovaný: 14.05.08 Prihlásený: 16.06.23 Príspevky: 99 Témy: 14 | 14 Bydlisko: Prievidzaaa... |
oni nepridajú nový kontinent preto že už nemajú aký =) btw tí worgeni sú vo wow už od začiatku, keď nie si v combate budeš si môcť meniť medzi normálnou - ľudskou formou a worgenskou a v combate budeš len worgen + budeš mať +15 skill na skinning, nebudeš naň potrebovať knife atd.... a tá krajina sa celkom dosť zmení napríklad Thousand Needles bude zaplavené atd no bude to zaujímavé
btw bude nový secondary skill: archeology a talenty budú prerobené aby boli viac "cool", pridané nejké path of the titans čo budú tiež nejaké vylepšenie či talenty nwm presne som tomu nepochopil
viac je tu: http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=97548.0 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=97425.0
|
|
tak ano ale mne sa jedine na tom napaci ze sa pomenia krajiny tak ako ich pozname to je blbe... no ale ak sa zmenia tak aspon budeme moct mat fly mountov v azerothe...
|
Registrovaný: 13.10.08 Príspevky: 211 Témy: 25 | 25 Bydlisko: Tvrdošín |
myslím že sa to vyrieši vrstvami vid qesty Dk v north,, neviem
_________________ AKO TENTO PODPIS PORUSUJE PRAVIDLA FORA? AKO TENTO PODPIS PORUSUJE PRAVIDLA FORA? AKO TENTO PODPIS PORUSUJE PRAVIDLA FORA? |
|
|
Pozrel som to a neviem... Zmena krajiny je dost zasadny krok, zmeni to tvar celej hry. A ak hra smeruje k zjednoduseniu, ako pisete, tak to sa mi velmi nepaci.
|
|
Registrovaný: 09.03.08 Prihlásený: 19.12.14 Príspevky: 748 Témy: 91 | 91 |
Moc ma to neoslovilo oni vlastne zmenia celé wowko len o outlande tam nebola reč A vlastne už som to aj tak prestal hrať po tom čo som dostal ban takže pre mna aj tak 6/10 bodov
_________________ CPU: Intel E7400 + Cooling Freezer 7 PRO / RAM: 2 x 2GB DDR2 1066 Extreme Edition / VGA: Gainward HD 4850 GS 512 MB ( 700 MHz) / HDD: Samsung 750 GB / DVD: Samsung DVD Burner Light Scribe / MB: Asus P5Q PRO / PSU: Enermax PRO 82+ / MONITOR: LCD Samsung 2243BW (22") 2ms / MOUSE: Logitech Wireless Wave KEYBOARD : Logitech WAWE PHONE:LG GT 540 Optimus GPS: Garmin Nuvi 255 (Slovakia Roads), Reproduktory: Redstar Multimedia OS: Windows 7 Ultimate - 64 bit.--- Google USER |
|
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 20.11.24 Príspevky: 14264 Témy: 314 | 314 Bydlisko: Bratislava |
ako vravi Daron, tych zjednoduseni je uz moc, zo zaciatku to bolo zabavne, ale ak v tom budu pokracovat ...
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
|
na toto sa naozaj tesim, aj ked je pravda ze niektore veci su fakt odveci holy cow napr..tiez nemuseli dat vsetkym vsetko...to zrusenie MP5, AP, SP je iba zrusenie z gearu, v statoch vam to normalne zostane iba sa to bude pocitat zo zakladnych statov, MP5=spirit, SP=intel, AP= pre plate str a pre mail a leather agi atd...myslim ze toto je lepsia moznost ako otvorit novy kontinent pretoze kde by je lepsia atmosfera, v domovskom azerothe alebo niekde v Emerald Dreame alebo znovuobjavenom juznom kontinente napr...proste aj NR sa mi paci ovela viac ako OL...
inak, tiez sa mi strasne paci ten novy system sharov pri lockovi...proste sa nato nehorazne tesim aj ked na Mangose to urcite nebude tak skoro a tak dobre ako na ofiku..mozno zacnem platit
|
|
tiez som nad tym rozmyslal a mozno nakoniec budem platit dalej ... paci sa mi hlavne novy LFG system ktory zahrnie viac realmov, lebo najst groupu na realme ako Dragonmaw je niekedy problem
|
Snad to nakoniec nebude take zle, blizard urcite vie co robi
|
to som tiez chcel povedat hodne ludi na to fakuje a pod.. ale aj na WOTLK sa nadavalo a na free sereroch sa robili peticie proti upgradu na WOTLK a vidis vsetci presli, vsetci hraju a hovria ze je to celkom ok , podla mna otazka zvyku...
|
no, ja WotLK hram od zaciatku, a nemyslim ze vsetky zmeny su fajn, vela sa toho dost rapidne zmenilo...Totiz, kedysi bolo mozne a to je podla mna podstatou MMo je odlisit sa co je vo WotLK zlozite, pretoze bude patris k Top Guildam co progressuju Hard Mody, alebo si na urovni ludi ktory na Stormwind potrebuju mapu ale ich gear bohato staci na 3/4 contentu
|
Registrovaný: 07.09.09 Prihlásený: 08.04.10 Príspevky: 10 Témy: 0 | 0 |
Co sa tyka tej zmeny Azerothu je asi najlepsie co mohli urobit z hladiska pribehu.(uz sa raz Azeroth zmenil a tiez tam figuroval Deathwing - War of the ancients - Sundering odporucam precitat knihy). Ostatne neviem velmi posudit tu mechaniku nemam presnorenu. Mna tesi fakt ze sa otvara nova epocha pribehu z ochrancu Azerothu sa stal jeho nicitel.
|
|
|
Tak kto hraje WOW je odpad spolocnosi
|
|
|
Odpadom spolocnosti bude skor ten, kto berie drogy, doma pod vplyvom alkoholu bije zenu, alebo tyra deti. A mozno aj ten, kto nevie gramatiku (polocnosti). Este raz ta uvidim vyvolavat flame a dostanes BP. Zrejme si na teba musim posvietit.
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 21 ] | |
|