lol, pan dokonaly a to my mame skade vediet ze si tak vyspely a vyskusal si uz aj patch/reinstall/ovladace? Keby si pomahal amaterom na forach tak sa velmi rychlo odnaucis takto debilne uvazovat, nakolko 99% ludi vobec tieto veci co si skusal ty, ani neskusa. Preto sa ta na to kazdy pyta. Tak neviem kto je tu mudrlant, co vie ho...
Pytal som sa na teplotu grafiky, kde je? Ked chces pomoc tak spolupracuj, ako ti uz pisali vyssie, nik tu nieje Nostradamus s vesteckou gulou.
Citácia:
ak by sa mi prehrievala niektorá čast pc tak by to neblblo iba pri jednej hre a pri ničom inom nie ( ak logicky rozmýšľam ... shiro, pre istotu sa myslieť nauč).
logicky rozmyslat mozes, ovsem hry su ina kategoria. Ked hras napr. CSko tak ti nic blbnut vobec nemusi. Ale ked nahodis World in conflict na Acerackej sracke s parodiou na grafiku typu GF9500, tak necakaj zazraky. Ta hra vie poriadne zavarit aj vykonnemu desktopu, nieto este notebooku.
Notebooky niesu a nikdy neboli na hry. Su robene na vydrz a mobilitu, nie na vykon. To by potom z toho trcal na 3 strany chladic. Ale to uz iste vies.
Kazdopadne, framerate ti pada kvoli prehrievaniu, ktore mi vychadza ako zatial jedina mozna vec. Zisti teplotu grafiky pred hranim a hned potom co ti to zacne sekat.