MTK píše:
Ale napriklad taka ATI je kanadska znacka.
A co si myslis kto vyraba tie procesory?? Urcite to nie su ti americania, ktori tam prisli v 16,17 a 18. storoci. Su to lidia ktori usli z europy a japonska pocas 1. a 2. svetovej vojny. Vies americania boli na mesiaci, ale kto ich tam dostal - Nemec. Americania vymysleli atomovku ale bol to Albert Einstein ktory ju vymyslel spolu s dalsimi 100 europanmi v debilnej americkej pusti. Takties pocitace boli v Nemecku pocas druhej svetovej vojny lenze amici si tam prisli a zobrali vsetky plany a mali na com stavat dalej.
Povedz mi jednu rozumnu vec co americania vymysleli?? Ved aj na prve nadzvukove lietadlo opkopirovali technologui vyskoviek od anglicanov.
Nevravim ze su to uplny tupci ale profituju len vdaka tomu ze sa u nich nebojovao od obcianskej vojny. Nebyt svetovych vojen na ktorych nenormalne zbohatli boli by teraz niekde na urovni mexika.
Kazdy stat ma svoje pre a proti lenze Ameriku vacsina ludi neznasa preto lebo sa spravaju povysenecky a namyslene. Si myslia aky su dôlezity ked porazili Irak v 100nasobnej technologickej a vojenskej presile.
Sorry za OT
suhlas, daktori ludia bohuzial vobec neuvazuju... to, ze dnesni americania su bud pristahovalci, alebo len proste potomkovia vrahov a roznych vyvrhelov co tam zdrhli, je kazdemu jedno. staci ze to ma nalepku Made in USA a vsetci su z toho posrani vratane nasej vlady. kazdy vidi len dosledok, ale nevidi pricinu a nikoho to ani nezaujima.
ked sme uz pri tom, kto hra v nhl ?
vacsina su hraci z europy
keby mali poskladat team len amici, tak ledva daju dokopy jeden team
nieto este ligu...
inteligenciu v amerike tvoria ludia, ktori sa pristahovali z europy kvoli peniazom a tito vacsinou ziju na okraji USA (vychodne a zapadne pobrezia), zvysok USA su sedlaci a volby to len potvrdili. chodte tam niekedy na navstevu
do telky pustaju to, aki su nadherni a bohati, ale realita OBYCAJNYCH ludi je uplne ina. samozrejme su aj vynimky, ale bohuzial to tak je a nepoznam JEDINEHO americana co by nebol namysleny.. bohuzial
co sa tyka wrestlingu, bolo myslim uz vsetko povedane. tiez mi trocha unika pointa tejto "zabavy"