Zdravíčko...
vyskytol sa takýto problémik: včera som si kúpil túto hru, nainštaloval a miesto toho, aby sa spustila, to vypľuje klasickú windows chybičku kód:
Kód:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Wolverine.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 49b6a6d7
Fault Module Name: Wolverine.exe
Fault Module Version: 1.0.0.1
Fault Module Timestamp: 49b6a6d7
Exception Code: c0000005
....
prakticky to isté, čo tomuto človeku:
http://www.sevenforums.com/gaming/8259- ... erine.html (úplne posledný príspevok).
Skúšal som hru na podstatne slabšom pc (notebook SONY VAIO VGNFW21E), na ktorom sa hra bez problémov spustila a dá sa aj hrať.. avšak, vďaka notebookovej grafike to nejde na takých detailoch, ako by som si predstavoval (aj keď hra sama o sebe fičí naozaj plynule čo ma teda dosť prekvapilo ako svižne to ide vzhľadom na to, že ten notebook nie je vôbec určený na hranie).
čo som už zvážil:
- na notebooku je tiež Vista, takže vistou samotnou to nebude (moja aj nb je 32bit)
- môj pc je výkonnejší ako ten notebook, čiže slabým pc to tiež nebude
čo som už skúsil:
- nainštaloval som nové catalysty - bez zmeny
- nainštaloval som ovládač k MB (najnovší od amd) - bez zmeny
- DX mám aktuálny (pre istotu prebehnutý aj priloženým DX ktorý bol na wolverine DVD) - nepomohlo
- vyskúšaný "kompatibilný režim na WinXP, vypnuté viz. témy (v karte Kompatibilita nad súborom wolverine.exe) - rovnako nič
- o OS sa pravideľne starám, rovnako je defragmentovaný disk, preskenovaný HDD na chyby, registre (atď) pravideľne opravujem pomocou Windows SystemCare
- odinštaloval som Visual C# a Visual Web developer - rovnako bez zmeny
čo ešte dnes vyskúšam:
- preinštalovať všetko, čo súvisí s Visual studiom či s .NET
- skúsiť updatnúť zvukovú kartu (aj keď úprimne neverím, že by to mohlo pomôcť)
Ľudia, ak vás napadne čokoľvek, čo by mi mohlo pomôcť, sem s tým Pomaly mi dochádzajú nápady.. na internete som pomoci moc nenašiel.. Osobne to vidím na nejakú nekompatibilitu s nejakým softom, ktorý sa mi nahodil v súvislosti s Visual Studiom alebo dačo podobné...