takze je to dobra volba... ja som stastnym majitelom Xbox360 ale arcade/ktomu som si dokupil ostatne prislusenstvo, davno to bolo tak ze sa oplatil arcade a potom dokupit HDD,HDmi kabel, atd..., teraz je to uz vyrovnane/
aj ja mam starsi PC (2007) a viac hravam na Xboxe, flash nemam, ale viem zohnat hry
flashnut sa daju vsetky len teraz v tych poslednych mechanikach jul/august 2009 je problem s vycitanim key-u(myslim, ale nerucim za to, Xbox komunitou sa nezaoberam uz takych 6mesiacov minimalne)
zaklad brat : jasper reviziu, myslim ze uz skoro vsetky v obehu su tie
ja mam jedneho s prvych jasperov (zacali sa vyrabat 20.10.2009(myslim,nerucim za to) a ja mam z 23.10.2009 zatial funguje ako hodinky..a myslim ze je len par potvrdenych pripadov umrtia (RROD) jasper revizii konzoly Xbox 360
osobne neznasam Mrkvosoft, ale kupil som ich konzolu koly dobre dostupnosti, dobrym hram(vela exklusivnych titulov)
jedna zla vec co sa mi nepaci,okrem tej zvysenej poruchovosti zo zaciatku (prve revizie hlavne Zephyr a Xenon) a este spoplatnene hranie po nete Xbox live gold (da sa splasit uz od 5Eur mesacne)