*Riesim aj iny problem o hladne GTA 5 , ide o Savegame. Mam ho prejdene na nejakych 30%. POtreboval by som nahrat nove save. Robil som to cez Horizon a Modio. Save malo 324 Kb ale originalne save malo len 267 kb. Ked som nahral vatsiu ulozenu poziciu , hra to nezobrala. Zadrela nieco ako Corrupted Save game.
savy hodne zalezia od verzie hry, ktora ich vytvorila. pretoze vyrobcovia hier su debili a este som nevidel hru, kde by si po jej update (napr. z 1.2 na 1.3) nemusel zacinat odznova. Fakt neviem co je tam za problem to spravit tak, aby to savy prezili. Takze ked mas savy z verzie A a hra na xbox je verzia B, nepojdu ti. Problem je, ze toto asi nijak nevyriesis, pretoze updaty su na xboxe riesene automaticky.
V poriadku , save som si uz vyriesil a aj mi to funguje. Dneska mi dosla Myš Hama uRage evo Gaming a Klávesnica Hama uRage Exodus ,mam doma ten hore uvedeny HAMA xbox 360 speedshot. Tak som to tam zapojil, strcil do konzoly ,ale aj tak to nejde. Stale dookola mi blikaju tie 4 Ledky,i ked mam zapnutu konzolu a zasunuty podporovany HW. Uvazoval som aj nad reklamaciou HW Speedshotu. Lebo v manuali boli napisane tieto dva HW ako pozadovane. Tak som zistil ,ze Speedshot ma posledny FW 1.12,flashovanie nebude nutne.