cawte chcel by som si kupit xbox 360 ale neviem ci sa mi oplati kupovat
premium alebo elite, poradte mi ktore sa viacej opati a ktore sa ako
kazi kedze viem ze xboxi maju 30-33percentnu kazivost. je sanca ze elite
bude mat mensiu???
_________________ Omyl je pravdivým zdrojom poznania.
Odkladanie robí ľahkú vec ťažkou a ťažkú vec nemožnou.
Xbox 360 elite je tichšia ako ostatné verzie má HDMI port, má krajšiu farbu, väčší HDD(120GB) a HDMI kábel zdarma. A zatial neboli správy že by mala elite kruh smrti(hardwarová chyba).
Xbox 360 premium sa oplatí kúpiť iba s najnovším rokom výroby pretože tie majú inú základnú dosku a sú odolnejšie proti kazovosti ako staršie verzie a niektoré najnovšie majú aj HDMI port.
Ak chceš chodievať na XboxLive sťahovať veľké súbory(napr:filmy,demá,hry,hudbu,bonusy do hier...) alebo pozerať HD-DVD filmy tak odporúčam Xbox 360 Elite.
Ak nechceš chodiť na XboxLive alebo chceš hrať neoriginálne kópie hier tak odporúčam Xbox 360 premium.
Približný cenový rozdiel je 3000SK.
Prajem príjemné rozhodovanie a dúfam že si vyberieš tú pravú(verziu Xboxu).
_________________ Čo môžeš urobiť dnes, neurob ani zajtra a máš dva dni voľno.
ja by som chcel dodat ze bohuzial aj Elite verzia sa kazi a na youtube tych cervenych kruhov najdete dost . Je to skoda. Ale celkovo Elte by mal byt kvalitnejsi ako stare premiumka. Ono totizti uz vyli aj nove verzie premium a arcade s takym istym vyronym procecsom ako elite. je to len na tebe co kupis. Ci chces mat vacsii HDD, komplet v ciernom a HDMI. I ked HDMI uz maju aj Arcade a nove Premium verzie