Robim pokus. Mal som Dirt 2 regnuty pod slovenskym uctom cize nesiel online.
Ucet som zmazal a robim novy no uz som sa zaregistroval nanovo do live aj krajinu som dal USA a stat Alabama dokonca aj PSC pre alabamu som si nasiel aby mi dovolilo regnut sa a registroval som to. Teraz som sa isiel prihlasti do Xbox Live no tam kde si volim menovku hraca je aj krajina a je tam zakladne nastavene Slovensko a je to take sede, ze sa to neda zmenit. Nevie mi niekto poradit ako nato?
/vyriesene stacilo hore z linku zmazat sk a bol som v usa live ale je tu dalsi problem.
Ked uz zadam ucet v hre resp. v live dam heslo potom to pyta CD key hry aj ten tam zadam a dam potvrdit tak napise to downloading a potom da chybu, ze niesom pripojeny na internet su tam moznosti ok/network status a ked kliknem status tak mi tam ukaze siet tungle (nico ako ked vam vytvori siet hamachi) a neviem ako to zmenit na tu moju cez ktoru sa dostanem na internet. Skusal som aj v ovladacich paneloch vypnut toto pripojenie, potom mi v live dal nejake ine asi spravne ale ale aj tak to nejde internet IP addres pise not singet in local tam napisana je.
|