Dobrý deň,
stala sa mi taká vec s xboxom že jedného dňa sa proste nechcel zapnúť. Nesvieti červený kruh (každý xbox tak hlási že je pokazený). Keď zmením zástrčku a zapnem ho tak asi sekundu svieti a vypne sa. Nič vážne som s ním medzi posledným používaním a momentom kedy som zistil že nefunguje nerobil. Nevie niekto poradiť?
No tie staršie moc extra nefungujú tejto dobre treba kúpiť slim . Buď je problém v kábli (alebo v zdroji) alebo ešte v základnej doske. Stretol som sa raz z takým podobným problémom.
No to že mám kúpiť slim mi teraz už nepomôže keďže mám tento a kupovať novú konzolu vždy keď "vynájdu" o 1 cm menšiu verziu tak na to moc peňazí nemám. Ako by sa riešili tie problémy a dajú sa nejako diagnostikovať?
Práve, aj ja poznám ľudí ktorý majú starý a idú pekne. A ako hovorím nieje tam červený kruh takže to nemusí byť také fatálne. V zástrčke v ktorom je xbox mám aj PC a dva monitory. Nemôže to byť aj tým?
Však hej ale ja hovorím len svoj názor .... No pochybujem že by to malo dáčo zo zástrčkou no ale tak vyskúšaj Podla mňa to bude dáčo zo základnou doskou alebo zdrojom A všetko sa dá opraviť len treba chcieť