Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 21.03.06 Prihlásený: 18.11.24 Príspevky: 935 Témy: 97 | 97 |
ZDAR.
mam problem,pri niektorych hrach mi xp hlasi chybovu hlasku s obkazom na subor....C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\66a4_appcompat.txt
samozrejme sa to stale meni pri kazdom pokuse o spustenie.....pritom napr.ine games idu v pohode....
skusil som to preinstalovat,ale stalo vypisuje tuto chybovu hlasku.....
poradte....dik.
|
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
warez?
btw..ak to ide normalne ...spusti sa a hlaska ide az potom tak neries...a ked ne tak skus reinstal winu
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Registrovaný: 30.09.05 Prihlásený: 30.05.08 Príspevky: 2902 Témy: 70 | 70 Bydlisko: Socket 478 |
To není warez, ale starší hry pro Win98. Jdou rozběhat i ve WinXP (Compatibility Mode), ale já raději používám dva OS.
Naposledy upravil Intelman dňa 21.03.2006 19:10, celkovo upravené 1
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo... |
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
Intelman píše: To není warez ale starší hry pro Win98. Jdou rozběhat i ve WinXP (Compatibility Mode), ale já raději používám dva OS.
aha..mne podobnu hlasku hadzalo diablo 2 ale az po vypnuti...teda kym som nekupil original..potom to prestalo ze ano
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Registrovaný: 30.09.05 Prihlásený: 30.05.08 Príspevky: 2902 Témy: 70 | 70 Bydlisko: Socket 478 |
jaffar píše: aha..mne podobnu hlasku hadzalo diablo 2 ale az po vypnuti...teda kym som nekupil original..potom to prestalo ze ano
To bylo zřejmě tím "patchem", i ten musí být pro XP, ale to tady řešit nebudem.
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo... |
|
Intelman píše: To bylo zřejmě tím "patchem", i ten musí být pro XP, ale to tady řešit nebudem.
jasne ze ne...to bol len vtip ..a uz by som hadam mohol prestat hadzat ot
|
uz je to v pohode....ale mam iny problem.....
v aplikacii "spustit" mam archivovane niekolko web adries
zistil som to ked som zadaval nieco uz ani neviem co,a vyskocil na mna zoznam archivovanych web adries.....
da sa to niekde zmazat?alebo co sa stym da robit?
pretoze je to dost na......,ked v tejto aplikacii je nieco co by tam nemalo byt....nie?
|
|
Teď nevím, jak je to u XP, ale u ME se to vymaže Ovládací panely - Hlavní panel a nabídka Start - záložka Upřesnit a vedle ikony koše je tlačítko vymazat. Měl by jsi se tam dostat i když klikneš pravým tlačítkem na lištu a vybereš vlastnosti.
|
ale nie historia poslednych dokumentov,ale ked dam v menu start polozku spustit,tak tam mam historiu.......
|
|
salamoon píše: ale nie historia poslednych dokumentov,ale ked dam v menu start polozku spustit,tak tam mam historiu.......
To vymazání se vztahuje i na položku Spustit.
|
tak nejak to potom nefunguje.....
ja ten zoznam nemam ked to rozbalim tou sipkou malou,ale zadam napriklad w,a potom mi vybehne zoznam vsetkych veci co zacina na w.......
|
|
salamoon píše: tak nejak to potom nefunguje..... ja ten zoznam nemam ked to rozbalim tou sipkou malou,ale zadam napriklad w,a potom mi vybehne zoznam vsetkych veci co zacina na w.......
Tak zkus ještě vymazat historii v Exploreru.
|
Registrovaný: 21.11.05 Prihlásený: 18.10.10 Príspevky: 607 Témy: 60 | 60 Bydlisko: Prievidza |
Tusim, ze to vymaze aj program CCleaner po zaskrknuti dalsich nastaveni v hlavnom okne.
_________________ Neverte, že človek sa môže stať šťastným nešťastím druhých. (Seneca)
Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy.(Einstein)
Fujitsu Siemens Amilio PA1510, 15.4` WXGA CrystalView display, AMD Turion 64 X2 TL50, 2x 512MB DDR2 533MHz RAM, 120GB SATA HDD, ATI Radeon Xpress 1100, USB 2.0, FireWire, PCMCIA typ II, VGA (D-Sub konektor), S-Video (TV out), mikrofón/line-in, sluchátka/line-out, čítačka pamäťových kariet Pripojenie: WiFi 768 kbps |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
|