zdar...mam dalsi problem ...kamos mi preinstaloval windows xp a neni tu vobec firewall...nijaka ikona centrum zabezpecenia-nic take v ovladacom paneli...da sa to nejak doinstalovat aby som zas nemusel cely win reinstall?
zdar...mam dalsi problem ...kamos mi preinstaloval windows xp a neni tu vobec firewall...nijaka ikona centrum zabezpecenia-nic take v ovladacom paneli...da sa to nejak doinstalovat aby som zas nemusel cely win reinstall?
a dal ti tam xp home edition alebo xp professional?
Mista v síti-vlastnosti-vybrat připojení a vlastnosti-záložka upřesnit-nastavení a zapnout FW.Pokud tam není tak ho odebral přes nLite a budeš muset nainstalovat alternativní (Outpost,Kerio...)
Mista v síti-vlastnosti-vybrat připojení a vlastnosti-záložka upřesnit-nastavení a zapnout FW.Pokud tam není tak ho odebral přes nLite a budeš muset nainstalovat alternativní (Outpost,Kerio...)
SP2 vyslo cca 2004, nie? v lete a language packy v septembri.. takze ak ma professional 2002 vidim to na sp1 a ten fw nemal vobec
no neni tam nic take....takze som si nainstaloval Panda internet security a pouzivam ten firevall co ma panda,ale nejak sa mi to nezda...bol som chvilu na nate a uz som mal asi 10 virusov ...no sp2 si tiez nainstalujem pre istotu