Ked zacnem instalovat Vista transformation pack 6.0 tak mi vypise toto:
Select windows setup files folder to apply Vista UI transformation.
Neviem ktory priecinok to je a skusal som uz C:/windows a vela inych este v priecinku windows ale aj tak mi napise tesne pred odstartovanim instalacie ze zly folder. Neviete presne ktory to je?
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
Ja mam tento adresar az ako podadresar v priecinku Driver cache a potom este ako vela podpriecinkov v adresari system32 a ani jeden pri instalacii nejde
na instalacnom CD, v adresari i386
driver cache v adresari windows je na to aby ti pri instalacii noveho HW nepitalo CD
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
hh, no dal som to na instalacnom cd ale stale vypise No windows setup files folder. Uz neviem co mam robit.
A co mam zvolit pri otazke este pred tym: Apply vista UI transformation to system alebo Apply vista UI transformation to setup files? Ja stale dam setup files a preto asi pyta ten adresar ale ked dam system tak co mam ocakavat?