mam taky problem, pred nedavnom som si zlozil comp, mam tam dva operacne systemi, Win 7 a XP (SP3), teraz som dlho k XPcku ani nepricuchol lebo som zatial vo W7 spustil vsetko, ale teraz som si chcel zahrat Gears of War a ta bohuzial na win 7 spustit nejde, co som cital po forach tak viac ako 5 minut bez padnutia sa to hrat neda...
tak som dnes spustil XPcko, nainstaloval ovladace od dosky, a isiel som do ovladacov na graficku kartu... a stale mi vypisuje ze su tie driveri nekompatibilne s hardwareom, alebo sa mi to podari nainstalovat a po restarte PC zase nefunguju, alebo sa mi vobec nespusti instalator, skusal som vsade, takto to blbne, proste bud sa mi nepodaria vobec nainstalovat alebo ich nainstalujem a po restarte zase nefunguju a XP je v default rizliseni a ukazuje mi (vychozi monitor), skusal som to aj v normalnom mode, aj v nudzovom rezime a nic, skusal som ovladace z CD, posledne ovladace 9.8 aj predosle 9.7 a nic, fakt netusim kde je problem, pod Windows 7 neni ziadny problem, uplne vsetko bezi bez problemov co sa tyka ovladacov, ani by som uz to priblble XPcko nespustal keby som na sedmicke rozbehol tych gearsov ale co uz, tak viete mi poradit ?
Windows XP Professional Service Pack 3
Sapphire HD 4850 512mb Vapor-X
|