Zdravím,
chcel by som si založiť hudobný Youtube kanál. Ako DJ by som chcel naň pridávať svoje mixované sety elektronickej tanečnej hudby ale aj mixované sety známych zahraničných interpretov. Moja otázka sa týka autorských práv jednotlivých songov. Zatiaľ som na kanál nahral pár setov. Niektoré sety sa dajú prehrať bez problémov a v niektorých mi to stíšilo niektoré tracky kôli porušeniu autorských práv. Pritom som presne rovnaké tracky našiel v rôznych setoch ktoré sú nahrané na youtube a nie sú to oficiálne kanále interpretov tých trackov ale podobné tomu môjmu a idú v pohode prehrať. Tracky ktoré budem mixovať v mojich setoch mám zakúpené. Na youtube je mnoho kanálov ktoré prezentujú tracky od rôznych interpretov s tým že v popise majú niečo ako - Support the Original:.. a odkaz na toho interpreta. Nešlo by to spraviť nejak tak že by som niečo podobné pridal do popisu s tracklistom ? Alebo nepoznáte nejaký spôsob ako by som to mohol spraviť tak aby som nemal problém s autorskými právami ?
vďaka
_________________ PC: l CPU: Intel Core i5-4460 3.40GHz l MB: MSI B85-G41 l RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz l VGA: MSI GeForce GTX 950 GAMING 2G l HDD: WD Blue 1000GB 64MB cache l PSU: EVGA 500B 500W l OS: Windows 10 Pro l Fón: iPhone 5s Car: BMW 528i |