Zdravím ... idem ja na YT a pýta od mňa prihlasovacie údaje ... vypíšem a zobrazí sa mi obrazovka, kde si mám buď prepojiť svoj účet s Google alebo vytvoriť si nový účet ... keďže už mám účet z YT z Google prepojený, tak som vypísal moje prihlasovacie údaje a ono na to, že daný účet je už z Google prepojený ... a dookola .... nedá sa to zrušiť ... skúšal som vymazať Cookies, Cache, ale nič nepomohlo ... nestalo sa niečo podobné niekomu? ... Ďakujem
_________________ PC :MB Gigabyte Z97X-UD5H CPU i7 4790K Noctua NH-U14S RAM DDRAM3 8GB VGA ASUS GTX970 Strix PSU Super Flower 750W Leadex CASE Fractal Design Define R5 "Get that legless witch outta here!!!"
heslá som pomenil, nič sa nespravilo ... skúšal som vytvoriť si nový YT acc s novým gmail acc a to išlo bez problémov ... len nechápem, prečo sa mi nedá prihlásiť do starého acc ...
_________________ PC :MB Gigabyte Z97X-UD5H CPU i7 4790K Noctua NH-U14S RAM DDRAM3 8GB VGA ASUS GTX970 Strix PSU Super Flower 750W Leadex CASE Fractal Design Define R5 "Get that legless witch outta here!!!"
ani tak to nefunguje ... keď napíšem login a gmail heslo, tak mi povie aby som zadal login v tvare celej svojej e-mailovaj adresy ... a keď to spravím, tak dookola sa opakuje problém popísaný na začiatku ... LOL tieto tupé prepojenia medzi stránkami
nenechávaš si preposielať na gmail aj iné schránky? ak áno tak zadaj mail ten čo si mal v čase registrácie na youtube (teda ak si ho nechávaš preposielať na gmail)
cawte ,mam problem ,ze ked na youtube otvorim nejaky playlist , pri vacsine pesniciek z viacerych playlistov mi vypise ze ...sme vlastnik videa zakazal atd ......ale nechapem jak moze byt sme vlastnikom videi ???? sak s tymi videami nemaju nic spolocne ....