poradte mi niekto nejaky program na konverziu mpeg2 na DVD
mal som uz nejaky program na to ale ten mi to nespravil do formatu ze video ts a audio ts ale do mpeg s inim kodekom a okrem toho som nic ine nenasiel jedine nieco platene a ja by som chcel free. tak ked o niecom viete tak tek piste
Do mpeg s iným kodekom? To určite nie, ak je to mpeg2, tak to dalo asi do mpeg2 (tam je len jeden kodek... áno mpeg2) - čo je vlastne ten, ktorý sa používa na DVD.
A na prerobenie som používal soft ako... Mediostream NeoDVD (veľmi jednoduchý a fungoval vždy), Pinnacle Studio a podobne.
dobre tak potom nechapem toto: ked to napalim na dvd tak na pocitaci to ide v pohode a v prehravaci dvdciek na telke tam nejde zvuk a je to orezane. Urcite neni chyba v prehravaci lebo mpegi robene cez pinnacle studio tam idu dobre. tento mpeg som konvertoval cez ulead media studio a ked to chcem prerobit cez pinnacle tam ni to tam nejde vlozit a ani vobec spustit. takze je to cele nejake zblbnute. este vyskusam ten mediostream. a ak uz to nepojde tak neviem co je potom ten ulead media studio za profi program