hammet píše:
spravne jaro
to tomino: ja viem ze ta doska od MSI je na prdku, ale treba citat nadpisy, on zhana co najlacnejsie a vy mu tu ponukate dosky za skoro 2500sk a ta doska M2V MX-ova od asusu, tak tu radsej nieeee
podla mna by aj tak najlepsia volba bola M2A-VM, na to co chce do toho dat bohate staci aj chipset je gut (ja ju mam v jedno PC a som nadmieru spokojny...vyborny pomer cena:vykon)
tie ramky 800MHz co som spomynal to len tak okrajovo, prakticky ten vykon oproti 667 MHz je takmer nulovy.....a taktovat ramky? uz len podla tho akosa pytal, pochybujem ze bude taktovat (nic v zlom)
k tomu kupovaniu cez agem:
urcite mas niekoho v rodine kto ma zivnost, abo kamarata. no a potom sa ti staci zaregistrovat a pockat cca 2-3 dni pokym si oni overia udaje. take veci ako mat zivnost na predaj atd. co tam pisu, to neries, ani oco nema a som v pohode zaregistrovany (teda on)....takto usetris nejaku tu stovku navyse
Vyborne, konecne to niekto pochopil,
Zase taky lama nie som, ale taktovat naozaj nebudem...
Jednoducho sa v MB nevyznam, teda co je lepsie a tak, Ja idem len vylepsovat comp na AMD x2 4000 MHz, 1 GB DDR2 ( neskor + 1 GB ), ATI x1950Pro/Xt, no a k tomu potrebujem nejaku MB, lacnu, lebo nie su peniaze, ale aby bola ako tak... ( hlavne dual channel pamati, PCI -e, atd. to snad uz ma kazda MB... )