Pri danom lokatore mas uvedene, ze je potrebna sim karta. Potrebujes urcite datovu simku, lebo niekam tie data chodit musia. To ze tam je uvedene, ze tam nie je ziadny poplatok za sluzbu znamena ze neplatis za sluzby ktore poskytuje priamo vyrobca zariadenia k tomuto zariadeniu a to konkretne za tuto sluzbu ak som spravne pochopil
https://www.rex.eu/aplikace-rex/ kedze tie data niekam musia chodit o svojej polohe. Pri vsetkych lokatoroch sa pocita s tym ze sim je ziva a zabezpeci pristup na net, inac ti je take zariadenie na dve veci bez datovej sim karty. Je vela lokatorov do aut, kamionov trebars kde mas zariadenie ale bez rozhrania kde ho mozes sledovat a preto tu su rozne monitoringy aut, ktore dodavaju citatelne rozsirene vystupy z aut za mesacne poplatky, ale to je na bike na dve veci, kedze tie zariadenia sa pripajaju priamo na zbernicu auta aby sa dali citat udaje o spotrebe, stave nadrze a neviem co vsetko sa tam da citat a pouzivat. Zaroven robia knihy jazd a kadejake ine nezmysli co ulahcuju zivot firmam pri sprave aut, ale to je ti na bike zbytocne. Tamto je tipujem uplne primitivna sluzba voci kadejakym monitoringom aut, preto je v popise teda uvedene, ze za sluzbu neplatis nic a vela by som od toho ani necakal. Ta sluzba max zobrazi ze kde sa lokator nachadza a aj to nie online tipujem, ale podla toho ako sa lokatoru podari odoslat polohu (ano moze vypadnu net a si bez polohy, resp uvidis len poslednu) + niekde som tam precital, ze si musis nastavit interval ako casto sa ma poloha poslat, takze z toho usudzujem, ze to nie je online poloha lokatoru. Ak tam je raz za hodinu trebars, tak take riesenie je asi na dve veci. Lebo za hodinu sa da byt v Nitre
nemal by som velke oci voci kadejakej obdobnej sluzbe, cize toto si tam zisti radsej dopredu, aby si nevyhodil peniaze za zbytocnost.