potrebujem sa hlbšie,detailnejšie zorientovať v nastaveniach učtov, ich zdielani a zabezpečeni priečinkov. Poradi niekto kde najdem o tom podrobnejši vyklad? vdaka
myslím že toto je dosť široký pojem. skús povedať čo presne potrebuješ a určite ti radi poradíme. a takýto výklad nájdeš určite na googli, stačí 5 minút hľadať
vdaka, mam toho dosť. resp stale mi niečo vyskoči s čim mam problem, preto som chcel nejaku publikaciu,manual kde je to obširnejšie rozpisane. skušal som aj samozrejme google,ale nie vždy sa dopatram k tomu čo potrebujem. momentalne nemožem spustiť pod uživateľskymi učtom guest jeden program.
Boli by dobré detailnejšie informácie, aký je to windows, čo za program chceš spustiť a podobne.
Niekedy nemusí byť totiž chyba v nastaveniach systému (resp. účtu) ale v samotnom programe, lebo nedokáže bežať s obmedzenými právami.
momentalne mam problem s tym, že nemožem spustiť jednu aplikaciu pod učtom hosť. v nastaveniach,zabezpečenie som dal - uplny pristup u tejto aplikacie a nejde mi ju spustiť.
ano,skusil som spustit na ucte hosť. pravym tlacitko-spusit ako spravca, pyta odo mna heslo,ak ho zadam tak aj tak sa nič neudeje. aplikacia sa nespusti. porovnaval som inu aplikaciu,kt. na učte hosť funguje a touto aby boli rovnake nastavenia na karte zabezpečenie,nastavil som to tak a aj tak to nebeži.