---stručne nejde center a subbofer----
-no ako začať... faktom je že to neni jednoznačný problém...
už je to pár rokov čo mám MB abit NF7S ihned ako som ju kúpil všimol som si ,že na výstupe jack (subboffer +center ) nejde výstup
-prejavovalo sa to tak,že ked som spustil sprievodcu nastavenia reproduktorov tak zvuk zo supbboferu a zo centera nešiel
kedže som si kúpil Audigy problém som prestal neriešil lebo zvuk som hnal cez Audigy kde zvuk 5.1 fungoval OK.
ale Audigy som pred týždnom predal a musel som sa znova vrátiť k MB zvukovke a problem je na svete.
najprv som si myslel že ide o HW chybu niečo ako odpálený chip ,alebo nezaletovaný konektor
ale dalšie testy ma presvedčili že tomu neni tak
takže o čo ide : spriedodca nedokáže rozvučať šumom center a subbofer takže len 4 reproduktory sa rozvučia a to L,P,LZ,LP skusal som aj nvswap.exe program kde sa da navzajom prehodiť subbofer s centerom a i ked to trochu pomohlo subbofer nič ...
a teraz to pride ked pustím DVD ktore je natočene 5.1 ide aj subbofer proste 5+1repro
tak tomu proste nechapem kde je chyba ... zjavne vo SW
ako chip je tam realtec ALC 650
na záver zopakujem problem:
original nVidia sprievodca nedokáže rozvučať všetkých 5 reproduktorov i ked spustím mp3 subbofer nejde ...idu len 4 repro ,ale ked spustim DVD 5.1 idu aj ostatne reproduktory - čiže (jack subbofer +center je OK)
rád by som bol dať do tejto dosky taký SW ,aby to šlapalo ako má dík
_________________ foto-video-sat-el. |