zdravim
mama mi zaheslovala konto vo windowse(XP) a nemozem sa dostat na pc az kym nepride z roboty (ja heslo neviem). neda sa to nejako obist? myslim cez BIOS alebo tak nejak?
cez boot cd to cracknes, resp to heslo zmenis na ine. ALe bez toho aby si ho vedel to urcite nemozes urobit tak ,aby to nezistila(keby si ho zmenil tak ho nemas ako dat na povodne). Jedine ze by to boot cd podporovalo obnovenie do povodneho stavu co som si nevsimol..
zdravim mama mi zaheslovala konto vo windowse(XP) a nemozem sa dostat na pc az kym nepride z roboty (ja heslo neviem). neda sa to nejako obist? myslim cez BIOS alebo tak nejak?
daco poradte
to ti nezavidim...no da sa to aj normalne...tusim ze napr. ked stratis heslo tak das mysku do policka na heslo a stlacis shift...potom ti tam neco take vyjde ze ci chces spravit disketu na vytvorenie noveho hesla...strcis disketu...ono to spravi...a zrobis nove heslo..lenze mama si vsimne ze je tam ine heslo...ale teroreticky mozes teraz ty natahovat mamu ako ona natahuje teba
_________________ MoBo: MSI K9N Platinum (AM2) | CPU: Athlon 64 ® 3200 (AM2) | HDD: Seagate 250GB Serial ATA II 7200ot. 16MB | RAM: 2x DDRAM2 512MB Kingmax 667 + DDRAM2 2GB Kingstone 800 | VGA: MSI Geforce NX7600GT T2D256EZ 256 MB (PCle) HeatPipe | Case: AeroCool Magic 3D Black | LCD: Philips 170S7FS 17" Silver | PSU: LC Power Silent Giant Black 65550G rev.2 550W | FDD: Alps FDD 3.5" Black | DVD-RW: LG DVD-RW GSA H20LS Black | Keyboard: Genius KB Calculator | Mouse: Canyon Optical Mouse | Speakers: Logitech Z4 2+1 Black | OS: Windows Seven Ultimate | NET: Antik computers & communications 64Mbit/s
alebo dakedy ked ti mama natuka heslo tak si vytvor druhy ucet a daj si tam svoje/ziadne heslo...ale prepni si aby sa ti neukazovali ucty na zaciatku ale ze musis napisat meno ucte ked sa napajas a tka nezisti ze mas dalsi ucet.
Ked mas win XP profesional tak na uvodnej obrazovke kde su zobrazene ucty stisni 2x ctr+alt+delete a napis uzivatela ako administrator a ked nieje ziadne administratorske heslo tak si tam alebo id do nudzoveho rezimu a tam sa ti ten administrator sam zobrazi (je lepsie ked deti vedia viac o pc ako rodicia to by bola dobra tema napriklad ze Ako mi rodicia zakazali pocitac a ako som ich oklamal alebo nieco take nie????)
ja som to myslel tak ze sa da nastavit aby sa nezobrazovala taka uvodna obrazovka ale ina.Ta na ktorej neni zoznam uctov ale su tam len dve policka meno a heslo.A tam vzdy napises meno tvojho uctu ktory si si vytvoril a das si heslo.
myslim,ze musi byt velke "Administrator".Popripade si z netu stiahni KeyLogger,a ked ti mama odblokuje PC,tak si to tam pekne nainstalujes,restartni PC,mame povedz ze si instaloval hru a ze chcela restart a nech da heslo.Potom uz len pekne z KeyLoggera vytiahnes jej heslo a mas
_________________ Toshiba Sattelite A210-16F l AMD Turion64 X2 TL-58 1.90gHz l 3 gB DDR2 667 MHz l ATI Radeon HD2600 256mB l Fujitsu 160gB 5400k l Toshiba DVD+-RW