Ahoj.
Neviem sa dostať do BIOSu v ntb Asus F5GL.Sestre sa ho podarilo zaheslovať a samozrejme zabudla heslo.
Vybral som bios baterku na 2 dni ale stále mi robí to isté.Pri štarte ntb mi dá na výber f1 alebo f2 a keď niektorý z nich stlačím pýta heslo.Po troch zlých zadaniach mi vypíše stlačiť klávesu f2 a pustí ma do Windowsu.Nedrží mi ani dátum a čas.Baterku som pre istotu založil novú.
Mám systém Windows7 Home premium 32 bit.
Pride mi cudne, ze sa dostanes cez zaheslovany BIOS do systemu. Do BIOSu sa dostanes ci nie?
Jumper tam nieje?
V krajnom pripade by mozno slo ked sa ti podari dostat do systemu tak ho z neho preflashovat a je hned po hesle.
No nieje to ziadna veda + na notebooku sa prakticky neda nic pokazit kedze aj pri vypadku prudu to isti bateria. Flashovanie sa odlisuje podla dosky a niesom si isty ci sa da kazda flashovat cez system. U mna to fungovalo tak ze som stiahol len nejaku utilitku MSI a spravny BIOS, dve kliknutia, pockal som minutu a BIOS bol flashnuty.
U ASUSu to je tusim ASUS Winflash. Stiahni a nainstaluj, stiahni BIOS pre tvoj NB a ides.
/je mozne ze utilitu aj s BIOSom ktory tam uz je mas na CD od notebooku.