Raz sa my stalo že som skoro stratil USB kľúč .... preto sa chcem spítať či nepoznáte nejaký program alebo spôsob
ktorým by som vedel zaheslovať pristup na USB kľúč ... tak že keby ho našiel niekto cudzí aby sa doňho nemohol dostať alebo aspoň k údajom čo na ňom mám.
Ale aby som ho mohol použiť aj v inom PC ( teda myslím aby som ho mohol odhelsovať ked ho budem chcieť použiť v inom PC )
P.S. - Viem že sa vyjadrujem (píšem) ako úplný laik, tak že sa dopredu ospravedlňujem.
udaje si zapakuj do jedneho RARu ktory zaheslujes. pokial tam mas dobre heslo, tak to nejaky zloden neprelomi niekolko sto rokov. najjednoduchsie je to riesit takto.
alebo pouzi truecrypt, na USB si spravis 2 particie, na jednej budes mat tento program truecrypt, a pomocou neho zaheslujes tu druhu particiu, a kym nezadas heslo tak PC tu particiu ani nebude videt fajn programik
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
Aj tento program som mal ja pri kúpe svojho USB kľúča. Stačí tento súbor nakopírovať rovno na USB - nakonfigurovať prístupové heslo a údaje sa zobrazia len tomu kto ho pri otvorení zadá správne. Balík obsahuje viacero užitočných programov.
Naposledy upravil stefan-s dňa 08.03.2009 11:58, celkovo upravené 1
_________________ NOTEBOOK: LENOVO B 590 - Intel Pentium Dual-Core B960 s frekvenciou 2,2 GHz, Sandy Bridge/ 15,6 "TFT LCD s LED a rozlíšením 1366 x 768/ Intel HD Graphics / 4 GB DDR3 1600 MHz/ 500 GB 5400 RPM Serial ATA/ DVD SuperMulti/ WiFi 802.11b/g/n; LAN Ethernet 10/100/1000 Mbps; Bluetooth 4.0/ USB 3.0 MULTIFUNKČNÉ ZARIADENIE: HP Deskjet F4180 OPERAČNÝ SYSTÉM: Windows 7 Professional 64 bit
Tak tento program som mal ja pri kúpe svojho USB kľúča. Stačí tento súbor nakopírovať rovno na USB - nakonfigurovať prístupové heslo a údaje sa zobrazia len tomu kto ho pri otvorení zadá správne.