Mám router AirLive WLA-5200AP a neviem, ako zakázať resp. povoliť mac adresu. Na druhom routri čo mám to šlo bez problémov, hneď som sa tam zorientoval, ale v tomto sa nechcem moc babrať, lebo ho mám pripojený na anténu a nastavený poskytovateľom internetu. Vopred ďakujem.
dal ti k nemu provider aj manuál????alebo šak daj do googla názov rutru a snáď niečo nájdeš....skús to hladať niekde v menu NAT alebo firewall, neviem ako to máš a vôbec sa mi to nechce hľadať...
manuál mi nedal, ten som našiel na nete a nič také som tam nenašiel, a firewall tam nikde neni, aj keď v opise na stránkach predajcov je uvedená možnosť filtrovania klientov podľa mac adries.
nájdi normálny manuál, nie rýchlu príručku....
choj do wireless,dalej najdi v akom mode ti vysiela (AP,client,WDS,....)a daj setup a na dalsej stranke daj acces kontrol......(asi by to malo byt ono, treba len hladať........)
Security, Advanced Settings, Wan Port, Virtual Server, Special Application, DMZ, Remote Management...acces kontrol neni, vysielam cez mod WISP, našiel som už aj príručku.