Napriklad pre niekoho komu vyhovuju iPhony a iPady, pripadne pre niekoho kto vyzaduje bezpeoblemovost a kvalitu. No a v dnesnej dobe, v case ked aj ja W8 zapinam s odporom si myslim , ze ma MacBook este vacsie sance.
Ty zastavas pristup "cena/vykon" a podla mna je to fajn pristup, ale u mna je az na druhom mieste. Pre mna me podstatne to, aby produkt splnal to, co od neho cakam a az najdem tucet takych produktov, vyberiem si ten ktory mi vyhovuje. Vzdy hovorim, ze aj jedina, drobna vyhoda moze robit produkt plne konkurencieschopny, pretoze pre niekoho moze byt zasadna. Ja MacBookom nerozumiem, ako .NET developer ich pouzivat nemozem, preto sa o ne ani nezaujimam, ale mal som spolubyvajuceho ktory tocil nejake filmy a tak a kupil si nejaky naslapany ASUS, ale po asi pol roku povedal, ze sa vrati k MacBooku. Na papiery vraj fajn, ale chyba mu ten SW.
Co sa Samsungu tyka, oni ten tablet teraz predavaju celkom vyhodne. 8.4", obrovske rozlisenie, S800, zial len 2GB ram a slusna vaha a design, ale ten SW fakt nic moc. Mne osobne sa ale paci moznost pouzivat 2 aplikacie sucasne. Co sa mi ale nepaci je bateria. Udajne by v nom nejaka mala byt, ale osobne tomu moc neverim. Tento prispevok som precital na mobile, ale kedze sa mi pohodlnejsie pise z tabletu, stiahol som ho z nabijacky. Mal 100%. Za dobu pisania klesla bateria o 4% a to mam jas uplne na minime a vypnutu GPS. Zlym iPadom klesne prve percento asi po 20 minutach.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |