Zdravím..poradte mi notebook pre mamu na bežné používanie...internet,skype..žiadne hry a podobne veci..ale žeby to malo už 4GB Ram-ku...a display bežný 15,6 palcový..a OS tam nemusí byť...mám tu tieto 3 notebooky zatiaľ vyhliadnuté : ak by našiel niekto niečo lepšie tam dajte vedieť..diky
no co viem tak vsetko okrem Fujtisu sa vyraba v Cine ako to mas firmu ako Foxconn, raz bol o tom dobry clanok a tam ti napriklad robia Apple Asus Acer (cca 3-5 znaciek presne neviem ktore robi Foxconn, len na ilustraciu) v jednom mega zavode, tak od tial ti pride book. No a Fujitsu je jedine co ma vlastne zavody kde si robia len vlastne produkty a zavody maju v Nemecku a Japonsku.
Ahoj.Nechcem zakladat rovnaku temu z rovnakou cenou a nb.Chystam sa kupit to Lenovo b50-70 co je spominane v prvom prispevku.Ma to byt pre syna,internet,nejaky hry Age of Empire,prehravanie FHD videi,eventuelne 2k videi..Je to dostatocne vykonne na tieto poziadavky?Ako je to z funkcnostou win7 na tomto nb?Pokial nie,privitam nejake ine vase navrhy v tej cene.Dakujem.