Ahoj kúpil som si DVD stronghold 2 a urobyl som si zálohu záložné DVD.
Ale po spustení to záložné DVD vôdec nefunguje čo stým alebo ako na to?
Ďakujem LEO.
Napáliť pomocou nejakého CloneDVD, a budeš potrebovať crack. Nečakaj že by ti legálne CD šlo len tak skopírovať, to by potom crackovacie grupy nemali čo robiť.
Návod na napalovanie legálnych CD tu ale nehľadaj, a cracky taktiež nie
no ako exi ja stebou plne suhlasim, ale ja som cital nieco take ze niektore cracky su legalne, a odovodnenie bolo ze CD sa nici, a tak mame cracky aby sa stale nemusle v kladat CD do mechaniky.. mozno je to blbost ale vazne som toto pocul...
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
Žiadne cracky niesú legálne, pretože tebou zmienené cracky fungujú aj na sťahované verzie, a stránky s nimi prežívajú len pre to, lebo cracky niesú umiestnené priamo na ich serveroch, či taká nejaká je tá politika...
OK však ja chcem len zálohu DVD v prípade poškodenia. čo ak sa poškodí CD mám si kúpiť mové?
eXistenZ píše:
Napáliť pomocou nejakého CloneDVD, a budeš potrebovať crack. Nečakaj že by ti legálne CD šlo len tak skopírovať, to by potom crackovacie grupy nemali čo robiť. Návod na napalovanie legálnych CD tu ale nehľadaj, a cracky taktiež nie