Zdravím, v najbližšej dobe plánujem, že si založím bankový účet vo VUB banke. Jedná sa konkrétne o Start konto. Chcel by som, aby som mal internet banking a všetko to, čo je aj obsiahnuté v balíku Start konta.
Hneď po tom, čo si založím účet by som si rád založil aj paypal konto, nakoľko nakupujem aj zo zahraničia a doteraz som fungoval tak, že to kupoval kamarát a ja som mu potom doniesol domov hotovosť. Čo som sa dočítal aj tuna na fóre, tak sa kladie pri paypale dôraz na embosovanú kartu.
V start konte mám na výber jednu embosovanú a jednú neembosovanú. Ta embosovaná je konkrétna táto
http://www.vub.sk/osobne-financie/ucty- ... a-classic/
Chcem sa opýtať, bude mi na tom ísť paypal v pohode? Resp. čo všetko musím ešte spraviť pri založení účtu, aby mi paypal šiel? Som kdesi čítal, že treba povoliť len internetové platby a nastaviť nejaký limit z 0 na nejakú hodnotu.
Rovnako tak som ešte nikdy nezakladal účet v žiadnej banke, dnes mám 18 rokov a plánoval som už dlhšie, že si zavediem. Chcem sa opýtať, ako to prebieha, ako dlho tam cca treba byť. Kedy sa už účet môže používať, myslím konkrétne to, že napr. zajtra pojdem, tak kedy už možem používať internet banking, kedy mi dojde karta, jak mi dojde, teda či ju dostanem tam alebo poštou alebo ako to prebieha. Rovnako tak ma zaujíma, že pokiaľ som študent, tak potrebujem potvrdenie zo školy. Mám si ho vyhotoviť sám a dať to škole len podpísať a opečiatkovať alebo oni dávajú nejakú šablonu, ktorú treba vypísať a potvrdiť?
Ďakujem pekne.