Caute,
mam opat problem...
Na stranku si chcem vlozit zalozky.
Vkladam ich takto:
http://www.pcforum.sk/zalozky-vt54288.html
Zalozky mi sice funguju (vo FF nie je ziadny problem), no v IE mi vznika taky "zaujimavy ukaz": Po nabehnuti mysou na prvu zalozku je vsetko OK, ked vsak nabehnem na druhu zalozku, tak cast textu ktory je v nej vlozeny sa mi posunie o riadok nizsie a rozhodi mi to cely dizajn. Prisiel som na to, ze problem vznikne len v tedy ak je text v prvej zalozke (myslim samotne telo zalozky nie jej nazov) je kratsi ako text v druhej zalozke...
Cast, kde mam telo zaloziek je spravene takto:
Citácia:
<div> s float left a width:10px | <div> s float left a width:800px v ktorom mam este jeden <div> so samotny textom bez floatu,clearu a s width:780px a padding-left:10px | <div> s float left a width:10px
Momentalne som to riesil tak, ze ak je text v prvej zalozke kratky doplnil som zan medzery... Je to blbe riesenie, no je mi jasne, ze to nemozem pouzit (sluzi mi to len na testovanie ostatnych veci - nech mi to nerozhadzuje dizajn).
P.S.: nejedna sa o nejaky dlhy text, napr.: v zalozke jedna mam "Blabla" a v zalozke dva "Blablabla", co sa urcite do 780px zmesti.
Ako by som fixol tento bug?
DIK.