keď mňe pc zamrzne tak tým pádom úplne končím. je nevyhnutný reset.niekedy dávnejšie som s tým mal stále problém,ale hodil som tam verziu 3.0 a od tej chvíle sa nič nestalo.teraz som menil disk ,logicky som musel nainštalovať aj nový u torrent a hodil som tam 3.3 všetko vyzeralo o.k. ,ale ,len do chvíle ,kedy to raz zamrzlo a od tej chvíle to blbo stále.dával som aj nižšie verzie,ale nič.nastavoval som to podľa návodu ,ale nepomohlo inak mám XP .omedzenie rýchlosti tiež nepomohlo stačilo to spustiť a po naviazaný na torrent konečná.taktiež som hladal na nete o tom niečo ,ale bez výsledne.teraz som vo fáze ,že raz to ide raz nia,ale potreboval by som vedieť konkrétne čo je to za problém ,aby som ho mohol raz a navždy odstránit.pýtal som sa aj inde.tam mi niektorý písali ,že to môže byť problém zo sieťovkou,ale to by mi blbol aj net a určiťe by som na zlej sieťovke nešiel ,ale 2 roky,kedy mi to fakčilo.či to je nejaká systémová chyba,alebo niečo iné neviem,keď viete solidne poradiť tak vás poprosím o radu. vďaka.
|