Dobry den mam urcity problem s mojim Fujitsu Siemens Scaleo C
zacnem asi pekne od zaciatku.Tento PC mi vybavil znami kedze tvrdil ze to je velmi dobre hodnoteni PC tak so nevahal jedine co mi prekazalo bola vstavana Grafic.karta Ati 9000/9100 co mi pripadalo dost slabe.Tak som sa s nim dohodol a dohodil mi k tomu GForce 6600. Co sa tyka normalneho fungovania islo vsetko v poriadku ale ako nahle som si chcel zahrat co i len trochu graficky narocnejsiu hru tak mi po kratkom case hrania nabehla modra obrazovka a PC zamrzol. Tak mi ten znami vymenil Gforce 6600 za svoju Ati 9600 s tym ze ati ma mensiu energ. spotrebu a to moze byt tym sposobene. zmenou grafickej karty ale mrznutie nezmyzlo a i ked sa ciastocne oddialilo. ale niekedy mi je zahadou ze napriklad hra Doom 3 mi tak v priemere zamrzla za 45min az 1hod. tak napriklad GTA San Andreas mi zamrzlo ani nie 5 sekund po spusteni uz samotneho hrania. Asi pred pol rokom sa mi pokazil zdroj a bol som s PC v opravovni,kt. zastupuje firmu Fujitsu siemens a nahlasil som im to mrznutie. PC vratili s novym zdrojom s tym ze oni tam chybu ohladne grafiky nenasli a PC mi mrzne nadalej pri hrani hier.Niekedy som uz zufali z toho ze nemozem prejst ani jeden level bez toho aby som PC 2-3krat neresetoval.
Za pomoc dakujem
|