Dobrý deň,
chcel by som vás poprosiť, či by ste mi nevedeli poradiť riešenie nasledovného problému.
Pred týždňom nám nainštalovali službu Magio od T-comu. To si vyžadovalo zmenu internetového pripojenia.
Dovtedy som mal klasicky telefónny kábel cez splitter natiahnutý do routru a odtiaľ ethernetový kábel do stolového PC.
Keďže optika magia končí v inej izbe, tak tam končí aj nový router - Belkin. Môj stolový PC je vzdialený tak 10 m a preto som zvolil možnosť pripojiť sa na router Belkin cez WiFi. Stolové PC bežne nedisponujú WiFi a tak som kúpil USB WiFi adaptér - značka TP-LINK.
Okedy však mám pripojený tento Wifi adaptér, počítač mi náhodne hocikedy mrzne, tak, že sa nedá ani myškou pohnúť a treba tvrdý reset. Robí to náhodne, buď tesne po spustení, alebo hocikedy inokedy, počas hrania, robenia práce, počúvania Mp3 alebo dokonca keď som na PC nič nerobil a bežal v screenserveri.
Keď odpojím USB WiFi adaptér, tak to nerobí.
Neviete mi nejako poradiť, ako fungovať cez WiFi ale aby sa PC nezasekával.
Sťahoval som aj najnovšie updaty na XP. Skúšal som aj Ad-Aware aj Search and Destroy. nič nepomohlo
Kamarát z FIIT STU BA mi poradil, že asi bude problém pri aktualizácii driverov WiFi.
ďakujem vopred za pomoc