Caute, urobil som upgrade noveho kompu a rad by som sa pohral s RGB osvetlenim uz ked mam ten komp na stole a pekne svieti a je vidno do neho.
Vsetko som zapojil ako bolo v navode ale podla mna asi chyba nejaka redukcia alebo kablik naviac, ani si niesom isty ci som to zapojil spravne.
Mam CASE s podpisu PC1.
V PC su dva RGB ventilatory (ktore boli sucast case) + na Control paneli je ovladanie RGB podsvietenia.
Ventilatory sa tocia aj svietia no cez control panel RGB osvetlenia nefunguje napr funkcia vypnutia + funkcia modov je obmedzena, farba sa meni len s modrej na fialovu (ziadne ine) pripadne svieti staticky na modro alebo na fialovo, a podla navodu by malo byt tych farieb viac.
Taktiez ich neviem ovladat cez SW RGB fusion 2.0 (control panel s case je podporovany s doskou) cez ten SW viem ovladat podsvietenie dosky a grafiky, nie ventilatorov+control panel na case.
Zapojil som to nasledovne : Kazdy ventilator som zapojil do dosky cez klasicky 4PIN v manuale ako SYS_FAN1/2/3.
Bola tam nejaka koncovka co sa zapajala do zdroja (sata konektor ?) tu som tiez zapojil.
Druhe kable ktore sli od ventilatorov som zapojil do daisy chainu len ten bohuzial nemam kam zapojit dalej (neviem ako, neviem kam , viete poradit prosim ?)
Je tam este aj 4Pinovy konektor ktory ide s control panelu na ktorom je napisane 12V ten viem zapojit na dosku tam kde mam napisane v manuale LED_C1/LED_C2 (RGB LED Strip Headers) ale ziadna zmena rovnaky problem.
PS: nebudem potrebovat nieco taketo aby som zapojil ten daisy chain do dosky ?
https://www.alza.sk/noctua-na-syc1-chromax-black-d5352084.htm ak ano do ktoreho konektora sa potom toto zapaja ? Do SYS FAN alebo do ktorych konektorov ?