Ahoj, mam repraky Technika ultra 2,1 speakers a chcem sa spyat ze ci mozem este + pridat dalsie dva repraky (na subwoofer). Otazka znie, mozem to tam zapojit aj napriek tomu ze vzadu zo subwooferu idu iba dva vyvody na dva repraky cize teraz by na jednom slote boli zapojene dva repraky...A nemoze nic zhoriet?
mno aj ja som to iste skusal, ale tam je to podla ohmov a sak skus ale na vlastnu zodpovednost, ale co som ja skusal v poho mi to islo 1 rok, a sice budes asi trapit zosik tak ho pusti len do 50% viac ne...
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
Panebože... čo tým ako chceš získať? Zosilovač ti možno vďaka odporu káblov nezhorí, no stále to je somarina zapájať paralelne rozdielne reproduktory... A keď tomu vyhulíš tak bude sranda
Spolubývajúci mal tie repráky a ver mi, že pridaním akýchkoľvek kvalitných a citlivých reproduktorov si veľmi nepolepšíš. Do tých repráčikov idú aj tak iba stredy a výšky.Ak chceš kvalitnejší, hlasnejší posluch, tak jedine kúpiť/postaviť lepší zosilňovač+repro.