Ahojte, mam ani nie taky surny ale celkom neprijemny problem... Zacalo to kupou "noveho" procesoru (Amd Athlon 64 3000+ som vymenil za Amd Athlon 4200+ X2) problem je takyto: pri alebo niekedy az po načitani mapy v hrach (napr. Call of Duty 6, Need for Speed Pro Street, Killing Floor...) mi sekne PC, ale tak ze monitor bezi, aj grafika, a zvuk sa opakuje asi posledna sekunda dokolecka, a nesvieti mi to cervene svetielko na skrini (zda sa mi ze to ukazuje ci nieco robi disk). Neviete niekto, alebo nestalo sa vam to uz niekedy? Najprv som si myslel ze som mozno zmenil pri vymene napajacie kable zo zdroja (lebo som mal vybranu aj grafiku) a ze som zapojil iny kabel jak predtym... lenze moju teoriu ze po nacitani zoberie vykon grafika a disk vypne vyvratilo vyskusanie vsetkych moznych kombinacii zapojenia napajania zo zdroja. Nenapada vas co by to mohlo sposobovat?
_________________ PC: CPU AMD Athlon X4 860K Black Edition RAM Kingston 8GB DDR3 1866MHz CL10 HyperX SSD Kingston HyperX FURY SSD 120 GB GPU AMD Radeon 4850 1GB; W7 64-bit Tablet: Asus Transformer Book T100TAF-BING-DK038B 10.1", 500+32 GB, RAM 2GB, Win 10 Phone: Elephone P8 @ Android 4.4, OctaCore 1.6GHz |