Mam taky zaujimavy problem, zatial som nenasiel ziadne riesenie, uz som uplne rezignoval, uz som zufaly, s takymto niecim som sa este nestretol, proste sa takym systemom neda pracovat.
Nainstaloval som cisty Win7 na prazdny disk, nic nebolo instalovane, hardware bol odskusany iba zakladny (odpojene vsetko co sa odpojit dalo), a hned po instalacii mi zacal akokeby zamrzat.
Zamrzanie sa objavuje pri spustani programov, pri otvarani okien explorera, pri prechadzani zloziek, pri nastaveniach, proste pri vsetkom, aj pocas prace s programom, dokonca zatuhne aj pri otvoreni obycajnej ponuky Start.
Zamrzne to vzdy na nejakych 30 - 60 sekund a potom ide dalej. System aj udava ze dany program, ktory prave zatuhol nereaguje. Spravca uloh neukazuje prakticky ziadne zatazenie, takisto nie je zatazeny v case zatuhnutia ani CPU.
Zostava ma dostatocny vykon ,BIOS mam posledny , ASUS P5B-V, Pentium D3.0GHz , 2GB RAM , 7600GS
Dufam ze sa najde niekto kto pomoze pri rieseni mojho problemu.
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre
My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem |