Zdravím vás, Dnes v štvrtok susedovi udrel blesk do vedenia, a nejakým spôsobom sa to dostalo ku nám ... Prvé čo som si všimol že nejde satelit, potom internet... Router aj satelit boli uplne horúce ... - to zrejme musím vymeniť uplne. Potom ma napadlo, že čo počítač ... ten mal trochu teplý zdroj - pritom bol vypnutí, a keď som skúsil nešiel zapnúť ... Doska síce svieti ale zrejme asi zdroj odpálený čo ? ...
Tu mám ešte nejaké otázky ... začnem že v tej elektrine bol napojený aj zosilňovač (receiver) + reproduktory ... tie mi idú po zapnutí normálne, akurát či dať zosilovač taktiež skontrolovať, aby mi náhodou nekazil nejakým spôsobom zvuk ... (že ovplyvní to kvalitu) alebo pokial ide vôbec to neriešiť ? ... Monitor od PC pokial ide asi neriešiť ... ? Som perfekcionista / pedant - preto ako možno niekomu prijde vtipné čo sa pýta tam na monitor, ked svieti neriešiť - tak mal som už aj skúenosť (ale nie pri blesku) že monitor nepodával kvalitný kontrast nakolko bol prúdový náraz - čo je podobné blesku. A potom ako sa do budúcna proti takémuto niečo vyvarovať ?
Pokial by boli nejaké otázky, pýtajte sa - Ďakujem za pomoc